Susanna Mañé

Susanna Mañé

Coaching financer al 6è Congrés de la dona d’empresa

Susanna Mañé al 6è Congrés de dones d’empresa

La fundadora d’Aantal Consulting realitza una ponència sobre Coaching Financer i Empresarial

El coaching financer i empresarial és una tècnica molt necessària en el món empresarial en el que vivim.

Susanna Mañé Rosell, fundadora d’Aantal Consulting va tenir el privilegi d’intervenir com a ponent en el 6è Congrés de Dones d’Empresa organitzat per la FEGP el passat 16 d’Octubre de 2020. Aquest 6è congrés anava enfocat a la reivindicació del lideratge femení en l’àmbit de les noves tecnologies.

La intervenció de Susanna Mañé Rosell es va centrar en el coaching financer i empresarial. Va donar a conèixer els beneficis que un procés de coaching d’aquest tipus aporta als empresaris. Les necessitats detectades per la Susanna en diferents empreses amb les quals ha col·laborat, ha fet que creés un mètode de treball basat en el coaching que pot ajudar als empresaris a millorar els resultats de les seves empreses. Aquesta és una de les eines i serveis que ofereix Aantal consulting, tal i com pots consultar en el següent enllaç: https://aantalfinance.com/serveis/

El Congrés va participar amb la col·laboració d’una llarga llista de ponents, totes elles líders en la seva especialitat i destacades per la seva trajectòria professional. Entre elles cal destacar la ponència de Meritxell Baustista, fundadora de la primera operadora catalana de telecomunicacions Fibracat (https://www.fibracat.cat).

Agraïments:

Des d’Aantal Consulting volem agrair l’oportunitat de poder intervenir en un congrés tant rellevant com aquest, agrair la confiança del grup donesempresa.cat i de la Federació Empresarial del Gran Penedès fegp.cat, així com donar les gràcies a totes i tots els ponents per la seva participació i pels coneixements aportats.

Entre totes ho aconseguirem!

Des d’Aantal esperem que les dones poguem fer un gran pas en el món empresarial en un futur molt proper, és una qüestió que depèn de totes i tots.


A continuació us deixem un video resum del 6è Congrés de Dones d’Empresa celebrat a l’Auditoria Neàpolis de Vilanova i la Geltrú:

 

  


comparteix el post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email